De Levenscomponist

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Je investeert veel in ander mensen; zoals bijvoorbeeld je partner, familie en vrienden. Maar gun nu jezelf dit cadeau!
Doormiddel van coaching kan je (steeds terugkomende) problemen en vraagstukken onder handen nemen en oplossen, waardoor je alle energie en tijd die dan vrijkomt in positieve zaken in je leven kan investeren.


Intakegesprek

Ik begin ieder traject met een intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we jouw coachvraag. Na het intakegesprek beslissen we of we met elkaar een traject aangaan en op welke manier.

Intake coach sessie (45 min) : 40 euro
Coach sessie (50 min) : 80 euro
Relatie coaching (50 min) : 100 euro


Skype & FaceTime V2
Voor cliënten die ver weg / buitenland wonen is het ook mogelijk om via
Skype of FaceTime gecoacht te worden
: 80 euro

Voor zakelijke trajecten maak ik na een orienterend gesprek graag een offerte op maat.


Vergoedingen

Via de werkgever
Steeds meer werkgevers vergoeden coaching voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je coachvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk coaching te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever.

Via de ziektekostenverzekeringen
Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Kijk hiervoor de voorwaarden in de polis na.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting
Als je het coachingstraject zelf betaalt zijn er voor zowel particulieren, als zelfstandig ondernemers mogelijkheden om het coachingstraject als scholingskosten fiscaal af te trekken.