De Levenscomponist

In mijn werkwijze heb ik een duidelijke visie:

Net zoals een stoel een stevige basis heeft met 4 poten, waardoor je niet omvalt, zijn er 4 belangrijke pijlers die de basis zijn voor een gezond, gelukkig en succesvol leven.  1. Als je leeft met lichaam en geest in balans, kun je aan wat op je pad komt.
  2. Wees actief op het gebied waar je passie ligt.
  3. Durf jezelf te zijn, zonder daar angst en beperkingen bij te voelen.
  4. Blijf jezelf altijd verbazen door nieuwe dingen te ontdekken over jezelf en de wereld om je heen.

Tijdens onze gesprekken maak ik gebruik van verschillende coachingmethoden,
-technieken en -oefeningen om tot de kern van je coachvraag te komen. Van daaruit maken we een plan van aanpak zodat je daar zult komen waar je wilt zijn. Tussen de gesprekken krijg je de opdracht mee om over dingen na te denken, uit te voeren, bij stil te staan. We zullen in het daaropvolgende gesprek naar de resultaten kijken, ze bespreken en ze beleven. Ik zal je persoonsgerichte feedback geven en ik zal je een spiegel voorhouden. Mijn doel is om je op zelfonderzoek te sturen en ik zal je daarbij begeleiden en\of bijsturen. Ik doe dit met aandacht, respect en humor.

Ieder mens is uniek, dus jouw coachingtraject zal dat ook zijn. De op maat gesneden trajecten voor ieder individu hebben bij mij wel dezelfde basiselementen in zich, namelijk: we denken, voelen, willen en beleven, maar dan is ’t doen! Wat je rationeel begrijpt, wordt daardoor ondersteund met een ervaring op een dieper belevingsniveau. Bij mij wordt er actief gewerkt, om je zelf bepaalde, doel te bereiken.

Voor cliënten die ver weg of in het buitenland wonen
is het ook mogelijk om via Skype of FaceTime gecoacht te worden.


Marijke Skype